• http://www.laserskopen.com/groene-laser-pointer/p-1219.html
  2000mw groene laser pointer heeft een sterke zichtbaarheid, krachtige groene laserstraal kan worden gezien af in de 10000m. Dankzij de heldere straal van groen licht zichtbaar in de lucht, zelfs in droge lucht en transparant Deze lasepen 50mw kan ’worden gebruikt als een zoeker in parallel aan de telescoop, of aan het publiek tonen de lucht tijdens de avonduren en observatieleren, of constellaties aanduiden , sterren, hemel zones etc ... Wij zijn professionele laserpointer winkel.
  http://www.laserskopen.com/groene-laser-pointer/p-1057.html
  De volgende groene laserpen 20mw , werden zorgvuldig gekozen om de vraag van affidabiliutà en kwaliteit voldoen. Naast de verschillende ontwerpen, deze dezelfde technische kenmerken. We zijn ervan overtuigd dat ze de beste producten op de markt.
  Wij bieden ook laserpointers zeer krachtige klasse IIIb, alleen voor professioneel gebruik, zoals astronomie en schrikken de vogels.

  Waarschuwing! Deze laser zendt straling gevaarlijk zijn voor het oog zijn. Kijk niet rechtstreeks in de laser. Op zoek direct in de lichtstraal van dichtbij kan oogletsel veroorzaken. (Zie laser classificatie)
  http://www.laserskopen.com/groene-laser-pointer/p-1017.html
  Wie is Warnlaser?
  Warnlaser is de eerste fabrikant ter wereld die high-power blauwe, rode en groene laserpen 10mw aan het licht. Wij zijn gespecialiseerd in een aantal van de engste van de wereld laser inspiratie voor entertainment, militaire en astronomie toepassingen.
  http://www.laserskopen.com/groene-laser-pointer/p-1031.html
  De krachtige blauwe laser voor professioneel gebruik. Hoog vermogen in een compact design gecombineerd met reguliruemuemoy nadruk maken dit hoge kwaliteit laser is een universeel hulpmiddel in de juiste handen. De laserstraal kracht van meer dan 2000 MW, toegankelijk voor vele kilometers in het donker, onmiddellijk doorbrandt het plastic, papier of Met name de populaire laser pointer 10.000 mW voor diverse experimentele vanzelfsprekend en educatieve doeleinden, presentaties en seminars, kan een element van plezier, vaak gebruikt als een gezicht of voor de bescherming tegen agressieve dieren.